Skip to main content

A Madarassy ügyvédi irodát 2003-ban alapította dr. Madarassy Tamás azzal a céllal, hogy prémium minőségű ügyvédi szolgáltatásaokat, prémium minőségben, átlátható munkavégzéssel és páratlanul barátságos ügyfélkezeléssel ötvözve kínálja a magyarországi kis- és középvállalkozások, illetve természetesen a magánszemélyek részére.

A legfontosabbnak tartjuk, hogy az ügyvédi függetlenség, a lelkiismeretes munkavégzés mellett a legmagasabb szintre fejlesszük munkatársaink jogi szaktudását, így ügyvédi irodánk a folyamatos továbbképzések és tanulás elkötelezett híve. Ezzel garantálhatjuk, hogy ügyfeleink nem csak első osztályú jogi szolgáltatásban részesülnek, hanem innovatív, a legújabb hazai- és nemzetközi jog szerint képviseljük érdekeit.

Egy ügyvédi irodának a legfontosabb tőkéje a megbízók bizalma, így olyan ügyfélkezelési módszereket, eljárásokat vezettünk be, ami az ügyfeleinkhez fűződő bizalom kiépülését, professzionális üzleti kapcsolattartást segíti elő.

Ügyvédeink munkája átlátható, szakmai felelősségvállalt, közvetlen és olyan rendelkezésre állású, amit az adott jogi ügy és az adott partner megkíván tőlünk.

A folyamatosan fejlesztett tudásunk és a gyakorlati tapasztalatunk ötvözése mellett hisszük, hogy a magas minőséget lehet folyamatosan, megfizethető áron nyújtani.

Kollégáink teljes erőbedobással és szakmai alázattal azért dolgoznak, hogy az Önt, illetve cégét a fentiek tükrében képviselhessék a különböző jogi ügyekben.

 

dr. Madarassy Tamás

alapító – ügyvéd